Reviews from Pokebowl King Apeldoorn

Recent reviews

4.0
Wener
Today
Dickie
30 November 2022

Het was lekker eten ! De bestelling was op tijd klaar en ook gemaakt zoals aangegeven was op de bon.

Emily Oomen
17 November 2022

Besteld om 17u, om 18u werd aan de telefoon gezegd dat het nog max 12 minuten zou duren, kwam na nog 3x bellen om 19:10u. Bestelling klopte niet en was incompleet. Niet eerlijk en/of vriendelijk te woord gestaan. Wij bestellen hier niet meer.

Charlotte
14 November 2022

Ik had een Large pokébowl besteld. De ingrediënten waren vers maar de tofu had veel weg van hondenbrokken. Veel te droog en smaakloos. Verder was het een lekkere pokébowl.

Desiree
11 November 2022

Grote porties en veel keuze voor toppings. Maar helaas was de rijst niet goed gaar. De korrels waren nog hard.

J.J. van Rijswijk
5 November 2022

De verwerking van de bestelling duurde ruim een uur en uiteindelijk was de bezorger later dan de aangegeven aflevertijd. Dat vonden we wel een beetje jammer. Het eten was echt super lekker! Dus we gaan zeker nog een keer bestellen maar gaan we of afhalen of in de middag onze bestelling al regelen zodat onze avond minder gestrest kan verlopen.

Margret van Essen
3 November 2022

Heerlijke pokebowl, fijn dat je deze zelf kan samenstellen. Wij kozen voor de large, maar ze waren zo goed gevuld dat het voor alle drie te veel was. Heerlijk!

Niet zo tevreden
15 October 2022

Helaas duurde het bijna 2 uur voordat mijn bestelling werd bezorgd. De pokebowl die ik had besteld was redelijk, voortaan toch maar weer naar mijn vertrouwde adresje

Richard Rigter
14 October 2022

Bestelling geplaatst om 16.40uur en uiteindelijk pas bezorgd om 18.30uur. Als je zoveel later bent zou het wel netjes zijn als je me even ingelicht had. Eten was prima maar de bezorging kan echt beter.

Francis
10 October 2022

We hebben een uur en 10 minuten op ons eten moeten wachten. We gaan hier niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
23 September 2022

Aanrader. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

Yneke
19 September 2022

😃👍🏼

Bradley
18 September 2022

Bezorging zou binnen een uur zijn uiteindelijk 1 uur en 50 minuten moeten wachten terwijl ik al lang een mail kreeg met dat de bezorger eraan kwam maar dot niet het geval bleek tezijn. Toen ik de bestelling aan nam lag de pokebowl op de kop in de tas waardoor alles aan de deksel zat en een grote mengelmoes was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yneke
2 September 2022
Frank
29 August 2022

Haar in de Pokebowl Er zat nauwelijks saus in Het was een middel size leek mij eerder klein. Bezorging kwam veel later dan bij bestellen verwacht.

Erik
24 August 2022

Heerlijke Pokebowl

Feeen & Feeksen
24 August 2022
Yneke
21 August 2022

Heerlijk als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
21 August 2022
Sileon
19 August 2022

Bezorging top, jongeman was super vriendelijk. Qua bestelling waren er 2 dingen verkeerd gegaan, zou terug gebeld worden want het was te druk toen ik belde zei de jongedame aan de telefoon. Maar dat terug bellen moet nog steeds gebeuren. We bestellen echt regelmatig dit is de 2e keer dat er wat verkeerd gaat alleen jammer dat er dan niet gereageerd word op een klacht

Lekkere pokébowl
11 August 2022

Heerlijke pokebowl. Goede portie. Goede verdeling hoeveelheden. En lekker snel bezorgd. Alleen de saus had iets meer kunnen zijn. Voor de rest top!

Timmer
10 August 2022
Malou
30 July 2022

Heerlijk en snelle bezorging

Fiona
29 July 2022
Mandy
29 July 2022

De kwaliteit is altijd goed!!! De bezorging in principe ook, maar als ik m'n poke bowl rond 19.30 uur wil en hij wordt al om 17.50 uur bezorgd, vind ik dat gek. Stel je voor dat ik niet thuis was? Daar mag dus beter naar gekeken worden.

Fatima
28 July 2022
Wouter
27 July 2022

De avocado was niet rijp en hard en daardoor niet lekker. Verder alles Ok.

K de Zwart
19 July 2022

Iets later bezorgd dan afgesproken tijd naar het was dan ook 38 graden.. Prima eten, alleen chopsticks erbij besteld maar niet geleverd.

Petra
19 July 2022

Op maandagavond rond half 7 besteld, zou om 19.25 uur worden geleverd. 19.40 gebeld waar de bestelling blijft, erg druk en hij zou 3 minuten later terugbellen. Dit is niet gebeurd uiteindelijk kwam de bestelling pas tegen 20.00 uur binnen! Bezorger heeft ook geen excuses aangeboden alleen dat het druk was.

antien grijseels
13 July 2022

Het was erg lekker, alleen was er geen Crunchy Tempura Seaweed te vinden terwijl ik het 2 keer had gekozen.

Leijen
10 July 2022

Helaas zat er een hele lange haar in een van de pokebowl

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grady
1 July 2022

Heerlijk! Maar….. Wortel te hard en komkommer heb ik graag zonder schil.

Yneke
26 June 2022

Prima, als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Houbaer
23 June 2022

Pokebowl was lekker maar het mangosausje was helaas bedorven, het dekseltje knalde er af.

Diana De Graaf
11 June 2022

Lekker optijd,heerlijk gegeten top

Mandy
11 June 2022

Er zijn inmiddels meerdere zaken waar je een poke-bowl kan bestellen en deze zijn ook allemaal geprobeerd. Er is maar één conclusie: poke-bowl King is de lekkerste!!!

Yneke
10 June 2022

Snel en lekker!

Kim Zijlstra
22 May 2022

Het eten is altijd heerlijk. Al meerdere keren hier besteld en het eten is heel consistent!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
17 May 2022

Heerlijk gegeten 😀 weer voor herhaling vatbaar. Poke bowl 🍲

Antoinette van Gortel
15 May 2022

Super lekker eten! Ga zeker weer bestellen medium bowl was echt meer als genoeg. Love it! ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther van Milligen
12 May 2022

Duurde bijna 1,5 uur voordat het kwam

Job
8 May 2022

Heerlijk, meer dan genoeg en snel geleverd

Jnm
27 April 2022

De avocado was hard en bruin.

Job
23 April 2022

Echt heerlijke poke bowl. Wij hadden twee grote besteld en die zijn ook echt groot👍🏻 Prima kwaliteit en snel bezorgd

nynke
21 April 2022

De bezorger was te laat, want hij kon het niet vinden via google en stond letterlijk twee deuren verder. Hij moet voortaan op de huisnummers letten ipv google. Hierdoor was het eten koud.

A.
8 April 2022
Sylvia
7 April 2022

Veelste laat bezorgd en wordt afgedaan alsof dit heel normaal is. Voor ons de laatste keer dat we hier bestellen

Maja
6 April 2022

Verse producten en snelle bezorging

Dorien
2 April 2022

Weinig saus bij de poke bowl, producten van matige kwaliteit. De snacks (gyoza en loempia) waren heel erg vet.

Wever
2 April 2022

Sushi heeft toch onze voorkeur. Ondanks extra info over bezorglokatie stond de koerier op een totaal verkeerd adres.

Claudia
30 March 2022
Hoo
27 March 2022

1,5 uur moeten wachten voor dat het bezorgd werd...

Koers
20 March 2022

Beste pokebowl uit de omgeving.

Jacqueline
18 March 2022

Verrukkelijk was t weer

Yvonne
18 March 2022

Het was top, rijkelijk gevuld en goede hoeveelheid. Wel mistte we soja saus. Misschien los erbij leveren.

Ramon
17 March 2022

Beste pokebowls in apeldoorn. Bezorgtijd stond op een uur en dat klopte ook. Wel lang maar dan moet je maar optijd bestellen

Miranda
13 March 2022

Voor de eerste keer een Pokebowl besteld. Wauw wat lekker!! Heerlijk gegeten. Bezorging keurig volgens afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gea
12 March 2022

Heerlijke verse ingrediënten en erg smaakvol. Echt heerlijk gegeten..

Eline
11 March 2022

Heel lekker eten. Heb genoten!

Lea
10 March 2022

Hey! Ik hoop niet dat dit meteen een recensie is die online komt te staan, maar mijn vriend had een nietje (ijzer) in z'n bowl zitten + een stuk plastic? En ik had ook een stuk plastic in m'n bowl. Het waren twee langwerpig wit doorzichtig plastic. Misschien gaat er ergens iets met de verpakking van een van de ingredienten fout?

Bozgeyik
9 March 2022
-
3 March 2022
Jacoba
2 March 2022

Zat geen drinken bij :(

Max
1 March 2022

Snelheid was goed. Gerechten hadden niet de gevraagde ingrediënten. Bij bellen is aangegeven dat het product op was. Als je dit vervangt moet je de klant informeren ivm allergie! Verder alleen een sorry aan de telefoon kan beter.

Ineke Spaaij
1 March 2022

Het was weer heerlijk. Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Thanks!

Tamara
27 February 2022

Gewoon super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca Willems
27 February 2022
Soof
26 February 2022

Geweldig, verrukkelijk

Celeste
26 February 2022

Het eten is heerlijk, verbeterpunt is dat ik nu al een aantal keer heb meegemaakt dat sommige ingrediënten op, dat is jammer.

Frans roggeband
21 February 2022

Perfect op tijd, keurige bezorger.

Lisa
20 February 2022
Hans
16 February 2022

Dit was de eerste keer dat ik niet tevreden was over mijn bestelling. De rijst en de kip waren erg droog, daar konden de toppings niet tegen op. Hebben beide ons eten niet opgegeten. Jammer, niet wat we gewend waren.

M
13 February 2022
Saskia Honings
10 February 2022

Ondanks mijn bel het niet deed was het weer verukkelijk

Esmee
6 February 2022

Miste meerde ingrediënten in de pokebowl. Ook smaakte hij dit keer niet lekker. Niet wat ik van ze gewend ben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Juna
6 February 2022

Vroeg om zo snel mogelijk maar het kwam pas 1,5 uur later.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
3 February 2022

Wij hadden 2 gerechten met kip besteld en houden absoluut niet van vis. Echter roken de papieren zak en het blikje cola enorm naar vis en dit heeft echt van de smaak van het eten verpest.

Tamara
31 January 2022
Marjan
30 January 2022
Sileon
30 January 2022

Snel en netjes geleverd, vriendelijk jonge man.. en de Pokebowl zat tot aan de deksel vol, en was zoals gewoonlijk weer boven verwachting heerlijk.. dit blijft voor ons de beste plek om een Pokebowl te bestellen.. dikke 10 voor Pokebowl King!!

Judith
21 January 2022

Mooi op tijd bezorgd en het smaakte weer prima

Van rooij
20 January 2022

Superlekker. Alleen jammer dat het lang duurde, en dat daardoor de loempia's koud waren. 1 van de pokebowls was een beetje open gegaan. Desalniettemin zijn de pokebowls bij jullie het allerlekkerst

Visser
16 January 2022

Lekker eten, bezorging op tijd.

Cp
11 January 2022

Smaakte goed!

Koers
7 January 2022

Altijd erg lekker!!

Joey
29 December 2021

Was weer heerlijk! Vers en goed gevuld!

Koers
20 December 2021

Beste pokebowl van Apeldoorn en omgeving.

Yneke
19 December 2021
Ramon
10 December 2021

Heerlijk pokebowl en snelle bezorging!

Suzanne
5 December 2021

De tonijn smaakte waterig, leek wel uit de vriezer te komen :-(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
5 December 2021

We hadden heerlijke pokebowls

Anne
5 December 2021

Wederom weer erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline
4 December 2021

Bestelling kwam zelfs 20 minuten sneller dan in eerste instantie werd aan gegeven.

.
3 December 2021
anno
29 November 2021

we bestellen regelmatig hier deze heerlijke poke. jammer dat het deze keer 2 uur duurde voor de bestelling aankwam. telefonisch niet bereikbaar maar gelukkig kregen we contact via facebook .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.
24 November 2021

Was dubbel afgeschreven maar netjes terug geboekt en altijd even lekker!

Corrie Nulle
21 November 2021
Saskia
17 November 2021

Verrukkelijk

Joost
15 November 2021

Geholpen door een vriendelijke jongen. Het eten smaakte goed. Alleen jammer dat je bij je bubble tea een papieren rietje krijgt waar de bobba niet door heen past. Voor de rest top tent!!!!!

Eline
14 November 2021

Bestelling kwam aan rond de in de mail genoemde tijd. Prima maaltje voor 2 personen besteld, wrap en xl pokebowl. Ruim genoeg.

Diana De Graaf
12 November 2021

Geweldig lekker vers en optijd,en voldoende

M.R.
8 November 2021

Zeer zure rijst! En het lag zeker niet aan ons wat jullie zeggen! Zelfs de buurman laten proeven en deze zei hetzelfde!! Totaal geen gehoor bij jullie!!!! En dan korting aanbieden voor de volgende bestelling pfff wat denk je nou zelf dat we ooit nog bij jullie bestellen? Wedden dat jullie deze recensie niet op de site zetten!!!

Daniel T
5 November 2021

Was weer helemaal top

Mariam
31 October 2021

Super lekker zoals altijd. Ik ben een vaste klant 😇

Suzanne
31 October 2021

Ik heb om 17.10 besteld en dit om 18.30 ontvangen. Dat is echt veel te lang wachten en was ook niet aangegeven. De pokebowl was heerlijk maar deze wachttijd is echt absurd.

Gea
30 October 2021

Heerlijke verse ingrediënten en rijkelijk belegd met zalige rijst en saus.

Yvette
30 October 2021

Al meerdere keren besteld en elke keer is het weer heerlijk. Indicatie van bezorgtijd klopt. Wel jammer dat dit keer ons gratis drankje niet geleverd werd.

Anoniem
22 October 2021
Esmee
15 October 2021

Ik bestel hier altijd mijn pokebowl maar deze keer was de pokebowl niet heel erg lekker. De advocado was namelijk heel erg hard/niet rijp. Dat was jammer, want verder ben ik altijd erg tevreden

Richard
13 October 2021

Snelle bezorging. Heerlijke goed gevulde pokebowl.

Annieke
12 October 2021

Tofu droog en smakeloos. Bestelde Ben & Jerry's Chuncky Monkey totaal gesmolten!

Dirk-Jan Bouwman
11 October 2021

Cola zero niet geleverd. Chopsticks niet geleverd. Pokebowl zonder geroosterde amandelen. Saus zou apart zitten, zat er over heen. 25 minuten te laat. Kwaliteit van het eten was wel goed.

Berdi
6 October 2021

Verrassend lekker en normale portie is prima hoeveelheid.

Liefers
6 October 2021

Eten is lekker en goed, naar levering is niet conform ze aangeven.

Yneke
3 October 2021
Maxime
2 October 2021

Het was weer heerlijk! We misten alleen 2x de wasabinuts

Melsbach
30 September 2021
Britt
30 September 2021

Heerlijk en vers!

Miklós
28 September 2021

Geen saus en geen stokjes. Meer dan 45 minuten later dan vermeld. Smaak was prima maar moeilijk van te genieten op deze manier. "Sorry meneer is beetje druk" is natuurlijk geen excuus. Neem dan geen bestellingen aan.

Ik
25 September 2021

De pokebowl was heerlijk. Alleen jammer dat onze bestelling een half uur later dan afgesproken pas bezorgd werd.

Laura
25 September 2021

We bestellen altijd bij Poke Bowl King en zijn super tevreden. De ingrediënten zijn vers, de verhouding rijst/ander spul perfect, bezorging is, een uitzondering daargelaten, snel en het is gewoon altijd lekker.

Odilia Modderkolk
21 September 2021

Altijd vriendelijke mensen en heerlijk pokébowl!

Che
20 September 2021

Kwaliteit beneden verwachting helaas. De falafel bowl was niet lekker. Mais had een gekke bijsmaak en de chilisaus paste niet bij het gerecht. Erg jammer. :(

Han
20 September 2021

Prima kwaliteit en lekker. Saus ontbrak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samea
15 September 2021

Het eten was heerlijk en krijgt 5 sterren. De bezorging geef ik 1 ster. De bezorger was ontzettend vriendelijk en die heeft van mij een ster verdiend, maar de verwachtte bezorgtijd was 1 uur (wat al enorm lang is) en ik heb daar bovenop nog een halfuur moeten wachten op twee poké bowls. Ik zou nou niet zeggen dat dat een extreem grote bestelling is…

J.Kaal
14 September 2021

Lekker gegeten maar had er wel superveel groene bonen bij... zonde

Thirza
14 September 2021

Op de aangegeven tijd gekomen. Eten was nog niet in de maak dus even 10 minuten gewacht, prima. Eten klaar, mee naar huis genomen. Zie ik dat er bij mij geen saus op zit terwijl dat ik had aangegeven ‘saus toegevoegd’ ipv saus apart. Ook waren de cherrytomaten groot en niet gesneden, deze zijn meestal gesneden hier. Vond het deze keer beetje tegenvallen.. ze zeiden al dat het druk was maar dan vind ik dit toch niet zo kunnen

Danielle
12 September 2021

Ik heb een bestelling van €50 gedaan om 17.00 uur voor zsm. Krijg een bevestiging terug met bezorgtijd 18.10 uur. Acceptabel voor de zondag maar.... Het werd uiteindelijk 18.50! En ik heb 5x gebeld, laten overgaan wordt niet opgepakt, daarna aantal keren geprobeerd, constant lijn bezet. Uiteindelijk een mail gestuurd en om 18.45 krijg ik een mail "je bestelling is onderweg". In mijn beleving bestel ik redelijk op tijd en krijg pas bijna 2 uur later mijn eten! En dat met 4 kinderen is dat te lang en helemaal als er niet opgenomen wordt. Zelfs bij bezorging geen excuus of uitleg waarom zo laat... Het eten was wel erg lekker daarom is dit zo frustrerend anders was het gewoon gelijk de laatste keer geweest. Als ik weer een keer wil bestellen denk ik toch nog even goed na, erg jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
11 September 2021
Marjanne de Haan
9 September 2021

Snel, vriendelijk, veel keuze en prima porties. Ik ben fan!

Casper
5 September 2021

Snelle bezorging (25minuten)!!! en ook vriendelijk gewoon top ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
1 September 2021

Het heeft 2 uren geduurd eer de bestelling er was. Tussentijds nog eens gebeld en kreeg te horen nog maximaal 10 minuten. Het werden er 22. Een xtra blikje cola gratis was aardig maar niet voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dafne
25 August 2021
Ruiters
23 August 2021

We hebben er echt van genoten!!! Maar misschien wel even op de verpakking schrijven wat er in zit!!!

Yneke
20 August 2021
Bianca Hoogkamer
20 August 2021

Heerlijke poke bowl :) en snel geleverd!

Louiza
17 August 2021
Eric
12 August 2021

Door drukte duurde het wat langer dan verwacht maar prima afgeleverd om er vers van te genieten.

Suus
3 August 2021

Super lekker weer!

antien
2 August 2021

Was weer lekker !

Michelle
1 August 2021

Het eten was lekker maar ik had 2 verschillende stijlen kip (crunchy en gekruid?) in mijn bowl. Dat was een beetje raar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
1 August 2021

Lang moeten wachten en slordige aflevering

Petra
26 July 2021

Wij waren vrij laat met bestellen En toch duurt de bezorging 3 kwartier

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzanne
23 July 2021

Super lekker!

Henk Jonkman
10 July 2021

Een bowl met spicy salmon en eentje met kip: beiden in de grote variant, beiden erg lekker, gekoeld, vers en op de verwachtte tijd besteld: lekker! Na bestelling bleek ananas op en werd er gebeld of wij een alternatief wilden, nette service! Het werd mango overigens. Gewoon goed en weer ouderwets lekker. staat nog steeds regelmatig op het menu hier.

Heide
5 July 2021

Heerlijke goed gevulde poke bowls

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
4 July 2021

Altijd heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yneke
30 June 2021
Tamara B
28 June 2021

Eten is echt heerlijk! Bezorging was wel iets later dan aangegeven, terwijl dit wel ruim 1.5 uur van tevoren is besteld. Verder dus wel erg tevreden!!

Garrits
25 June 2021

Was zwaar onder tijd bezorgd

John
25 June 2021

Heerlijk opnieuw en zulk beleefde bezorger !!! 100x excuses omdat 5 min later als gepland. Lekker gegeten. John

Carmen
23 June 2021

Makkelijk te bestellen en snelle service! En niet te vergeten overheerlijke pokebowl. Bedankt pokebowl King Apeldoorn!!!

Juun
22 June 2021

Ik had een poke bowl besteld, heel lekker maar ik had de saus die ik er bij besteld had niet gekregen.

M. R
19 June 2021

Super snel, lekker en vooral veel!

Kitty
19 June 2021

Het was lekker en genoeg, de bezorging was op de verwachtte tijdstip bij ons.

Jane Walker
19 June 2021
Paula
19 June 2021

Heerlijk gegeten. En dat op een van de drukste tropischste dagen. Ja het was misschien wat later dan gepland en ja er was misschien een topping vergeten. Maar ik wil jullie vooral bedanken! Dat jullie ondanks de warmte en de drukte toch zo’n heerlijk verse en gezonde maaltijd hebben bezorgd :)

Fiona
18 June 2021

Goed verpakt, goed gevulde pokebowl en erg lekker!

antien
18 June 2021
Judith
14 June 2021

Kwaliteit prima bezorgster vriendelijk. Zij kon er tenslotte ook niks aan doen dat het 1,5 uur later bezorgd werd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yneke
8 June 2021

Het was allemaal prima en lekker!

Anoniem
3 June 2021

Mango was weer lekker en de bowl verder ook!

Michelle
31 May 2021

Erg lekker gegeten, de large pokebowl was echt enorm!

Sh
28 May 2021
Anis Souki
27 May 2021

Hi poke bowl king, Ik had toch wat dingen om aan te geven waardoor het denk ik voor mij volgende keer aangenamer zou zijn. Dit is echt niet om jullie te bashen maar serieus beter te maken naar mijn beleving. Ik bestel normaal altijd bij poke poke maar aangezien het late tijdstip waren jullie nog de enigste optie dus dacht ga weer is een keer proberen! Bestelling was super snel en een aardige bezorger. Toen ik eenmaal de bestelling open maakte vielen me een paar dingen op. De zalm die was gebakken … misschien is dat jullie ding met een poke bowl, maar misschien is het dan handiger om het erbij te zetten op de site. Had denk ik deze keuze dan niet genomen. Voor me gevoel haalde de gebakken zalm ook de smaak naar beneden van een ‘lekkere’ pokebowl. En ik had champignons erbij gedaan, en die waren juist wel rauw. Vond dat ook wat minder. Miste ook de sojasaus bij de pokebowl. De portie grootte was echt niet normaal, heb denk ik wel naar 5 vrienden een snap gestuurd met

Anoniem
24 May 2021

Geleverd volgens de verwachtte tijd. Laat in de avond besteld. Jammer dat de Soya saus en wasabi uit kant en klare zakjes kwam. Geen stokjes bij de bestelling. We vonden de sushi vrij groot, onhandig bij het eten. Sushi nigiri niet netjes gesneden en beetje een beetje afgeraffeld. Rol smaakte verder goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aaliyah
22 May 2021

Fantastisch! Echt een goede pokebowl, ruime portie met verse ingrediënten.

Carmen
21 May 2021

Hele snelle bezorging!

Gea
21 May 2021

Heerlijke verse ingrediënten en erg smaakvol. Een favoriet op afhaalgebied. Erg fijn ook om zelf samen te kunnen stellen. Verschil tussen medium en large is wel groot. Lijkt eerder small en large te zijn.

Ophelia
19 May 2021

Netjes op tijd bezorgd zoals altijd. Helaas deze keer waren de loempia’s aardig in de buurt van verbrand en dus helaas moeten weggooien. Verbrande smaak zat ook in de edamame bonen in de poke bowl. Maar normaal smaakt het altijd zeer goed.

Ruby Langendonk
16 May 2021

Pokebowl King is een echte aanrader. De kwaliteit van de gerechten is altijd uitstekend en voor een redelijke prijs. Met de portie grootte krijg je ook echt waar voor je geld en je kan een pokebowl en bubble tea ook zelf samenstellen wat erg prettig is. De bezorgers zijn altijd erg vriendelijk. De pokebowl is hierom dus op zaterdag mijn vaste prik

John
14 May 2021

Regelmatig maken wij van de Pokebowl menukaart gebruik ! Heerlijk en prima service !

Remy Heuvink
10 May 2021

Voor de 2e keer een heerlijke Pokebowl ontvangen, alleen ruim een uur te laat. Erg jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
6 May 2021

Net als de vorige keer een heerlijke bowl besteld en genoten van het heerlijke eten.

Eline van Dorland
3 May 2021

Normaal gesproken zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging. Deze keer helaas een half uur te laat en de gyoza was koud. Dit ben ik niet gewend van Pokebowlking.

Rafael
2 May 2021

Perfect op tijd. Pokebowl was goed van smaak en een prima portie. De mini loempia’s vond ik wat minder, die waren zacht helaas. Ga hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
29 April 2021

De bowl en ebi tempura waren super lekker!! Jammer dat het een half uur te laat bezorgd werd.

Jolien
28 April 2021

Veel keuze als je zelf je pokebowl samenstelt en het smaakt altijd goed. We bestellen regelmatig!

Yneke
27 April 2021

Prima bezorging, heerlijke pokebowl!

Bos
27 April 2021

40 minuten te laat bezorgd. Wel heerlijk eten

Gert
27 April 2021

TOP TOP TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmen
26 April 2021

Makkelijk te bestellen en snelle service. En het smaakte overheerlijk.

christa bloemendaal
19 April 2021

Ondanks dat het eten dik driekwartier bezorgd werd hebben we heeeeerlijk gegeten! Echt lekker en veel. Goed waar voor je geld. Extra kipjes gekregen voor de late bezorging.

Joelle Roggeband
19 April 2021

Zoals altijd; heerlijk!

Esmee
18 April 2021

Echt top! Heerlijk gegeten. Lekker vers. Binnen 15 minuten was het bezorgd!

Casper
18 April 2021

Was er binnen 25minuten TOP Heerlijk gegeten bezorger ook erg vriendelijk ga zo door

Wessel
17 April 2021

Verhoudingen zijn verkeerd, ingrediënten zijn niet echt lekker. Lijkt alsof het allemaal al een tijdje in het magazijn ligt. Allebei de bakken maar voor de helft leeg gegeten.

Anoniem
15 April 2021
Nicolette
14 April 2021

Meestal ben ik super tevreden maar nu was de kwaliteit zeer matig. De rijst smaakte zuur en de tonijn leek niet heel vers. De avocado ook niet in stukjes maar een grote klont. Jammer.

Richard
14 April 2021

Vers, grote portie en heerijk. En bezorger was keurig op tijd!

JJ
10 April 2021

ik vind het veel te duur dat je boven de 25 euro moet bestellen (ik ben alleen) en dan ook nog verzendkosten moet betalen. Dan vond ik het een lastige bestellijst, ik dacht toch echt een medium bowl en een rainbow bowl te hebben besteld maar ik kreeg 2x de rainbow. Ook had ik gevraagd of ik misschien de bubble tea kon krijgen omdat ik geen cola mag hebben maar krijg gewoon de cola.

Cees
6 April 2021

Vers en lekker!!

Mariska Kingma
5 April 2021

Het eten is héérlijk. Alleen werd het een beetje laat bezorgd. En ook de doorgegeven tijden in de mail werden met een uur overschreden. Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het wel sneeuwde (2e Paasdag), maar dan was extra communicatie wel wenselijk geweest. Verder zijn wij super tevreden.

John
4 April 2021

Altijd prima verzorgd en erg prettige bezorging !!!! Aanrader. De app werkt prima, alleen zou een knop “herhalen laatste bestelling(en)” veel tijd besparen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joey
4 April 2021

Goed gevulde pokebowls!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
1 April 2021
Anoniem
1 April 2021

Was weer lekker!

Yneke
28 March 2021

Prima service, prima product

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.Scholten
24 March 2021
Anoniem
22 March 2021

Snel en super lekker vers!

Henk Jonkman
22 March 2021

Falafel bowl vandaag, nieuw en lekker. Ook de standaard spicy salmon nog steeds erg goed. Fris, vers, een en al groente, het sausje erover en je hebt weer goed gegeten. Vlotte en vriendelijke fietsende bezorger, dank je!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
21 March 2021

Besteld met salade, gekregen met rijst😒

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
19 March 2021

Super goeie poke bowl!!

Henrie
16 March 2021

Het eten was heerlijk alleen was de avocado te hard. We moesten wat langer wachten omdat het druk was maar de vriendelijke bezorger maakte dat weer goed.

Anoniem
14 March 2021

Avocado was niet rijp. Hard en grote stukken. Dit gebeurd wel vaker. Hoor er meer mensen over. Dus wordt wel tijd om daar wat aan te doen, geloofwaardigheid van die € 1,- extra is er niet. In een restaurant was dit gewoon teruggestuurd. Is jammer, want de bowl was verder super goed/vers! Vind jullie kip altijd erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Casper
14 March 2021

Eten weer buitengewoon lekker. Bezorger erg snel en vriendelijk ruim een half uur vroeger dan de geschatte bezorgtijd aan gaf we komen snel weer om te bestellen =)

Anne
10 March 2021
Stef
8 March 2021

Was lekker. Bezorger stond bij verkeerde huis (verkeerde straat) kwam ik toevallig tegen onderweg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moniek
7 March 2021

Super smakelijk. Grote porties en lekker vers. Echte aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hh
6 March 2021

Goed gevulde pokebowl. Snelle bezorging volgens aangegeven tijd.

M. B
5 March 2021
Anoniem
5 March 2021
Wesley
2 March 2021

Top, alleen jammer dat je maar één gefrituurde garnaal krijgt als je die extra erbij bestelt.

Gert
28 February 2021

👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
27 February 2021

Super! Aanrader 👌🏽

Casper
27 February 2021

Bezorger zij niet veel het leek er op dat het zn eerste keer was Maar verder was het weer erg lekker tot snel =)

Mark
22 February 2021

Besteld voor bezorging om 18:15. Om 18:03 stonden ze voor de deur, we waren nog net niet thuis.... maar beter t.o.v. de vroeger 45 minuten te laat. Besteld "groot", maar de bakken zitten stuk minder vol dan vroeger en 1 bak defect geraakt in transport. Wisselende kwaliteit/service de laatste tijd. Het is dan het zo verdomde lekker is, maar voeger of later zijn we een keer geen klant meer.

Jonker
22 February 2021

Heerlijk, vers en optijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JEssica
19 February 2021

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd volgens de mail. Alleen erg jammer dat de dranken (gratis bij de bestelling) niet bij de bestelling zaten :(

Aukelien
17 February 2021

Al héél vaak heel tevreden, vandaag was het echter écht niet lekker. Bittere sla, zalm maar zo zo, niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben! Hopelijk volgende keer weer beter :)!

Anoniem
17 February 2021

Erg teleurstellend. We hebben 1 uur en een kwartier gewacht en werden toen pas opgebeld zodat ze konden doorgeven dat de zeewier op was... Toen moest het nog bereid en bezorgd worden en dit duurde erg lang allemaal. Ook kregen we niks ipv de zeewier. We betaalden 30 euro maar dit was het helaas niet helemaal waard.

Bibi
16 February 2021

2 heerlijke verse pokebowls bezorgd op het afgesproken tijdstip. Zalig!

P&C
14 February 2021

Onze poke bowls waren zoals altijd super lekker. Ook de bubble tea met een ander gekozen smaak dan normaal was lekker. Alleen jammer dat de gratis cola er niet bij was geleverd...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Verdonk
13 February 2021

Voor het eerst een Pokebowl besteld. Kwaliteit uitstekend maar moeilijk te eten. Als je bovenaan begint te eten houdt je op het laatst alleen maar wortel en witte rijst over. Er zaten twee kleine bakjes saus bij maar die waren stijf en konden niet uitgeschonken worden. Hoe verdeel je die dan over de hele bak?

Marc
4 February 2021

Netjes op tijd en kwaliteit zoals voorgaande keren erg goed 👍🏻

Sylvia
4 February 2021

Heerlijk

Marijn
2 February 2021

Erg lekker, verzorgd en goed gevuld. We hadden 3 pokebowls en 1 pokesalade. Gaan we zeker vaker bestellen. De vorige keer hebben we lang moeten wachten, nu was het er binnen een half uur.

dave
31 January 2021

wederom een heerlijke goed gevulde bowl.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
26 January 2021

Heerlijk!😋

Odilia
25 January 2021

Erg lekker, zoals altijd! Top!

John
21 January 2021

Heerlijk gegeten en altijd prima op tijd de Pokebowl in huis. Dankzij de app altijd een andere samenstelling mogelijk! Aanrader !!

Patricia
21 January 2021
Nadine
21 January 2021

Het was weer genieten. Ook glutenvrij was weer goed geregeld. Alleen de gember miste bij een pokebowl.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

EG
20 January 2021

Eten redelijk (poke bowl). Wordt wel elke keer duurder. Als dit blijft stijgen weet ik niet of dat het waard is om nogmaals te bestellen. Bezorging was 45 minuten te laat, ik heb daar voor gebeld. Alleen ik kon de medewerker bijna niet verstaan door het gebrekkig Nederlands helaas. Ze konden er niks mee...

Fatima
18 January 2021
Harry
17 January 2021

Ik vond er niks aan leuk geprobeerd Niet aan mij besteed ik haal liever een kapsalon

Elma
10 January 2021
houbaer
9 January 2021

De bezorgtijd duurt te lang om de warme gerechten ook warm af te leveren en dat is jammer.

P.Janssen
8 January 2021

Snelle bezorging, heerijk gezond eten en als verrassing gratis drankjw

Danique de weerd
7 January 2021

Het eten was lekker wel trage bestelling 2 uur gewacht op 1 bestelling

Lena
7 January 2021

Alweer genoten van de zeer verse kwaliteits pokebowl. Helaas was mijn bestelling bijna een uur onderweg om aan te komen. Zal vast erg druk geweest zijn.

Meijerink
3 January 2020

Super goed eten. Vandaag voor het eerst ook voor m'n man wat besteld. Die durfde het nooit aan. Hij is niet zo van vis. Dus ik heb met kip voor hem besteld. Hij vond het super. En zegt zelfs voor anderen is dit echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rama
29 December 2020
Gert
27 December 2020

Top!!! Zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotte
27 December 2020

Heel rijk aanbod, bezorging top en vriendelijk, eten vers, verrukkelijk en veel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joelle Roggeband
21 December 2020

Lekker zoals altijd. En erg rijkelijk gevuld!

Emma
17 December 2020

Super lekker: smaakvol en vers. Wij hebben nu twee keer de veggielicious en el pollo loco gegeten en beide keren heeeurluk! Wij gaan zeker nog vaker bestellen. Een aanrader.

Gert Westerik
13 December 2020

Super!!! Smaak, Toppnig, kwaliteit bezorging echt TOP!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
13 December 2020
Marieke
12 December 2020

Zeer smaakvol, lekker vers, grote hoeveelheid, helemaal top! Bezorgen binnen het uur.

Willeke
12 December 2020

Super lekker gerecht

Koers
11 December 2020

Super lekkere pokebowl!!!

Mariska
7 December 2020

Heerlijk eten, makkelijk te bestellen. Lekker gezond!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leonie
6 December 2020

Het was weer erg lekker alleen jammer dat je maar 1 blikje cola light bij twee pokebowls krijgt...

Mariska Kingma
28 November 2020

In één woord: fantastisch!

Christian
25 November 2020
Rebecca
20 November 2020

Echt superlekker met mango

Leonie
19 November 2020

Heerlijke pokebowl met verse ingedrienten en snel bezorgd.

Marisa
17 November 2020

Was weer heerlijk...

Maud
14 November 2020

Super goed eten en een super goede service. Snelle bezorging en heerlijk eten. Dikke aanrader.

CHESSA
14 November 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. 5 blinkende sterren voor alles.👍👍

Ayman
13 November 2020

Lekker

Melanie
13 November 2020
Koers
12 November 2020

Super lekker keer op keer. En goede bezorging!

Annemarie Beuker
10 November 2020

De bestelling werd snel geleverd, echter in de twee bowls alleen rijst ipv sla-melange, op de bestelling en de afleverbon stond het correct, heel jammer. De bowl waren heerlijk.

Inge
8 November 2020

Kwartier te vroeg bezorgd. Maar beter dan te laat! Maaltijd was ruim voldoende qua hoeveelheid en heerlijk van smaak!

Mireille Kneefel
8 November 2020
Roos
7 November 2020

Lekker goed gevulde bowl met verse ingrediënten! Ga zo door. :)

Jolijn Bouma
30 October 2020

Super tevreden over de kwaliteit en levering. Erg lekkere Pokebowl en fijn dat de lente ui vervangen kon worden voor zeewier.

Miranda
29 October 2020
Yneke
27 October 2020
Kooiman
27 October 2020

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was vers, knapperig en smaakvol. Ruim op tijd bezorgd.

Veldman
26 October 2020

Super verse pokebowls, lekkere combinaties en sausjes, echt uitzonderlijk goed! Keurig verpakt en perfect geleverd! Echt een aanrader en ze doen hun naam eer aan!!

GM
25 October 2020

Snelle bezorging! De tofu is alleen niet te eten, veel te hard en droog. Jammer dat dit de enige vega-poke-optie is. Zou fijn zijn als de tofu wordt aangepast en er nog een vega optie komt zoals tempeh.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.