Beoordelingen van Pokebowl King Apeldoorn

Recente recensies van Pokebowl King Apeldoorn

5 sterren na 83 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar toen we aankwamen! Eten was echt heel erg lekker en goed personeel. Zeker nog een keer daar eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen wij bestellen wekelijks pokebowl. Alleen dit keer hadden wij pikante zalm i.p.v. de gewone zalm De gewone zalm stond gek genoeg niet in het lijstje. Deze zalm vonden we veel minder lekker. Verder altijd heerijk!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte levering. Een heerlijke en goed gevulde pokebowl!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden eigenlijk warme hap verwacht. Dit valt dus tegen. Wat wij hadden vinden wij meer een lunch.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd. Super fijn! Ik had een bestelling geplaatst waarbij de pokebowl gevuld zou zijn met sla,echter zat er toch rijst in. Verder was het weer top en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere poke bowl’s! Lekker veel vis en grote porties! Perfecte maaltijd.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bestelling is altijd op tijd .

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De vorige 3 keer erg tevreden geweest met mijn bestellingen, maar deze keer best teleurgesteld. Erg lang moeten wachten op het eten (20 minuten na aangevraagde ophaaltijd). Zaak was erg chaotisch en dit was ook in de maaltijd terug te merken (scheve verhoudingen). Het was nog wel smakelijk, maar niet de gehele positieve die ik gewend ben!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, goed gevulde pokebowl. Vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Pokebowl King en het blijft telkens zeer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Bezorging op tijd.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, altijd op tijd klaar en aardige mensen!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Grote porties. Een aanrader 👍🏽

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Errrrrrrg lekker

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website geplaatst met afhaaltijd erbij. Bestelling was mooi op tijd klaar. Super lekkere en verse ingrediënten. Wij hadden de large Salmon Fiesta. Deze was zeer goed gevuld en super kwaliteit. Vriendelijk personeel.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snelle bezorging, zelfs een kwartier voor de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten, geweldig!! Heb alleen helaas niet helemaal gekregen wat ik had bestelt en er miste wat. Dit kwam waarschijnlijk door de drukte want ook de levering was een uur later dan aangegeven. Volgende keer ga ik het maar halen, want het smaakt zeer goed!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls, goed gevuld ook. Bezorging exact optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en ook meer dan genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een vaste klant van jullie en normaliter heel tevreden, maar gister was m'n bestelling niet goed. Had om 18:20 besteld en kreeg de bevestiging dat het er om 19:20 zou zijn. Om 19:10 kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was en uiteindelijk om 20.15 m'n eten gehad. De loempia's, die ik besteld had om aan de minimale orderwaarde te komen, waren koud. De pokebowl zelf was wel goed, maar ik had ook wel erg trek gekregen. Ik ga er vanuit dat het de volgende beter zal lopen.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de producten. Tuna best spicy. De rijst was een beetje smaakloos (hou van rijstazijn). En misschien is het een idee om stokjes en servetten toe te voegen om het gemak compleet te maken?

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pokebowl en goed van smaak. Aanrader!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top zaak. Moest helaas vanwege de hectiek wat langer wachten op mijn bestelling. Dit hebben ze vroeg tijdig gemeld en mij met een kleine extratke gecompenseerd. Eindstand, super lekker en vers eten!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begin van de dag een bestelling geplaatst voor 18.15 bezorgen. Om 18.20 nog geen mail gehad met de mededeling dat de bezorger onderweg was, gebeld en toen werd er gezegd ja sorry, ik zou u net bellen, het is heel druk. Om 19.00 werd het pas gebracht. Eten was wederom van uitstekende kwaliteit maar bezorging waardeloos.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, netjes op tijd en ik werd keurig gebeld dat een bepaald ingrediënt niet op voorraad was en wat ik hiervoor in de plaats wou.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de vierde keer dat ik hier heb besteld, heerlijk vers en smaakvol. Ze hadden alleen de frisdrank vergeten, even gebeld en later brachten ze 2 blikjes in plaats van 1. Super opgelost!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerd! Een aanrader!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en super vers. Een echte aanrader! Zeer tevreden!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De salade zelf samengesteld. Top!!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een lekkere poke bowl

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gezorgd. Gezond, vers en voldoende eten. Jammer dat de tofu gefrituurd wordt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere poke bowls en goede service!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl's zijn gemaakt door een King! Zalig!!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wederom erg tevreden. De versheid, de hoeveelheid en de verdeling van rijst en de rest. Top! Dikke aanrader!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers eten en geweldige service! :)

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Pokebowl King is altijd een succes voor ons. Het is even wennen een koude maaltijd maar door de pittige sausjes e.d. went het snel en smaakt het al snel naar meer. Eten smaakt altijd vers en bezorging altijd netjes en snel. Aanrader wat ons betreft!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een absolute verassing was dit, de large poke bowl was ook echt large, de bestelling was stipt op tijd en alles maar dan ook echt alles was kakelvers. Ik ga hier echt vaker bestellen!!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pokebowl. Een echte aanrader!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

- vers - goed gevuld - lekker van smaak

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, verse ingrediënten en de avocado en mango waren ook goed rijp. Daarnaast waren de verschillende dingen in ruime hoeveelheden aanwezig, waaronder ook echt veel vis. Was echt genieten. Wel even opletten, de champignons zijn rauw =)

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels zo’n 10x besteld, de bowls zijn altijd vers, goed gevuld en overheerlijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salmon fiesta gegeten. Goed gevuld en lekker fris. Top. Afgehaal, zullen we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keus. Het waa heerlijk. Wij hadden large en die is ook echt large. We gaan zeker vaker bestellen.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en elke keer heel erg lekker. Vlotte en foutloze aflevering. Echt blij dat jullie nu ook in Apeldoorn zitten. Ik ben fan!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en smaak van de poke bowls. De bestelling kwam iets later maar werd daar netjes over gebeld. En zo hoort het! Ik heb hier al drie keer eten besteld en zeker nog vaker!!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed gevuld!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan!! Vierde keer dat ik heb besteld en ben zeker van plan het vaker te doen.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben nu al een keer of vijf besteld bij Poke Bowl Kkng in Apeldoorn en ben iedere keer weer erg enthousiast over de kwaliteit & de kwantiteit. Bedankt weer.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2e keer een verkeerde pokebowl geleverd. Dit keer toch maar even gebeld.. ruim 10min bezig geweest om de zaak te bereiken. Deze meneer vertelde mij dat er iets mis is gegaan hij had net iemand gesproken die mijn pokebowl zou hebben ontvangen. Intern zou er even overlegd worden, ik zou terug gebeld worden. 35 min nog niet teruggebeld.. met als antwoord ..”ja we hebben het druk.. maar u mag deze wel opeten”.. tot een oplossing kwam het niet deze jonge man wist niet hoe het opgelost moest worden maar mijn bon zou op de koelkast gehangen worden. Helaas ook vandaag een dag later niks meer vernomen. Heel erg jammer want met het eten zelf is niks mis.. volgende keer betaal ik iniedergeval niet meer vooraf en controleer ik mijn pokebowl bij de voordeur.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te vroeg. En bij 1 bestelling was de avocado niet toegevoegd. De kwaliteit van het eten was uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut een aanrader! Heerlijke poke bowl met een zeer goede verhouding rijst/ingrediënten.. Blij dat ze nu ook in Apeldoorn zitten en ga zéker weer bij hen bestellen.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld, Erg lekker maar laatste keer (laatste bestelnummer!) zat er een verkeerde dressing op de bowl. Deze was smakelijk maar had wel graag de sesamdressing gehad willen hebben. Inhoud genoeg en zeer vers!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en smaakvol. Bezorging exact op tijd als vermeld in de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! Alleen waren de sauzen verwisseld.. hierdoor hadden we de toppings van elkaar die we niet allemaal even lekker vonden.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm, en genoeg! Hele schappelijke prijs en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat er 1 bak open was .. de helft was er uit gevallen

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls! Bezorging ook netjes en binnen prima tijdsbestek. Enige tip: optie om de saus apart erbij te doen. Ik had in de opmerking gevraagd saus apart te doen, maar helaas niet gedaan.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na bestelling stond de vriendelijke bezorger voor de deur met fantastisch lekker eten:) Aanrader!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor redelijke prijs. Online bestellen gaat nog niet helemaal goed, word vervolgens wel netjes en snel opgelost.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers.. beetje jammer dat ik 3 keer als extra gember had toegevoegd en zat helemaal geen gember bij...vind ik zo lekker erbij....verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Ik bestelde alleen een bowl met sla melange maar kreeg met rijst helaas ?

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl..! Groot, en super lekkere ingredienten... Dit smaakt naar meer! :-)

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de hoeveelheid ook. De bezorging was met 1:20 erg laat. Bleek door een storing te komen dus hopelijk de volgende keer beter. Het eten maakte alles weer goed.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jullie zijn niet zuinig met de ingrediënten! Bezorging was ook top, het was er binnen 30 minuten.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grote pokebowls waren ook echt groot, met een goede verhouding tussen rijst/slamix en overige ingrediënten. Het was erg vers en heeft ons heerlijk gesmaakt (we hadden el pollo loco en eentje met tonijn). Erg leuk dat we zo’n goede tent erbij hebben gekregen in Apeldoorn en een stuk gezonder dan veel ander afhaaleten. We hadden van tevoren besteld en het eten werd stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Goed gevuld en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!