Beoordelingen van Pokebowl King Apeldoorn

Recente recensies van Pokebowl King Apeldoorn

5 sterren na 17 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut een aanrader! Heerlijke poke bowl met een zeer goede verhouding rijst/ingrediënten.. Blij dat ze nu ook in Apeldoorn zitten en ga zéker weer bij hen bestellen.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld, Erg lekker maar laatste keer (laatste bestelnummer!) zat er een verkeerde dressing op de bowl. Deze was smakelijk maar had wel graag de sesamdressing gehad willen hebben. Inhoud genoeg en zeer vers!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en smaakvol. Bezorging exact op tijd als vermeld in de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! Alleen waren de sauzen verwisseld.. hierdoor hadden we de toppings van elkaar die we niet allemaal even lekker vonden.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm, en genoeg! Hele schappelijke prijs en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat er 1 bak open was .. de helft was er uit gevallen

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls! Bezorging ook netjes en binnen prima tijdsbestek. Enige tip: optie om de saus apart erbij te doen. Ik had in de opmerking gevraagd saus apart te doen, maar helaas niet gedaan.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na bestelling stond de vriendelijke bezorger voor de deur met fantastisch lekker eten:) Aanrader!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor redelijke prijs. Online bestellen gaat nog niet helemaal goed, word vervolgens wel netjes en snel opgelost.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers.. beetje jammer dat ik 3 keer als extra gember had toegevoegd en zat helemaal geen gember bij...vind ik zo lekker erbij....verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Ik bestelde alleen een bowl met sla melange maar kreeg met rijst helaas 🤗

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl..! Groot, en super lekkere ingredienten... Dit smaakt naar meer! :-)

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de hoeveelheid ook. De bezorging was met 1:20 erg laat. Bleek door een storing te komen dus hopelijk de volgende keer beter. Het eten maakte alles weer goed.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jullie zijn niet zuinig met de ingrediënten! Bezorging was ook top, het was er binnen 30 minuten.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grote pokebowls waren ook echt groot, met een goede verhouding tussen rijst/slamix en overige ingrediënten. Het was erg vers en heeft ons heerlijk gesmaakt (we hadden el pollo loco en eentje met tonijn). Erg leuk dat we zo’n goede tent erbij hebben gekregen in Apeldoorn en een stuk gezonder dan veel ander afhaaleten. We hadden van tevoren besteld en het eten werd stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Goed gevuld en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!