Beoordelingen van Pokebowl King Apeldoorn

Recente recensies van Pokebowl King Apeldoorn

5 sterren na 54 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, netjes op tijd en ik werd keurig gebeld dat een bepaald ingrediënt niet op voorraad was en wat ik hiervoor in de plaats wou.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de vierde keer dat ik hier heb besteld, heerlijk vers en smaakvol. Ze hadden alleen de frisdrank vergeten, even gebeld en later brachten ze 2 blikjes in plaats van 1. Super opgelost!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerd! Een aanrader!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en super vers. Een echte aanrader! Zeer tevreden!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De salade zelf samengesteld. Top!!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een lekkere poke bowl

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gezorgd. Gezond, vers en voldoende eten. Jammer dat de tofu gefrituurd wordt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere poke bowls en goede service!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl's zijn gemaakt door een King! Zalig!!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wederom erg tevreden. De versheid, de hoeveelheid en de verdeling van rijst en de rest. Top! Dikke aanrader!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers eten en geweldige service! :)

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Pokebowl King is altijd een succes voor ons. Het is even wennen een koude maaltijd maar door de pittige sausjes e.d. went het snel en smaakt het al snel naar meer. Eten smaakt altijd vers en bezorging altijd netjes en snel. Aanrader wat ons betreft!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een absolute verassing was dit, de large poke bowl was ook echt large, de bestelling was stipt op tijd en alles maar dan ook echt alles was kakelvers. Ik ga hier echt vaker bestellen!!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pokebowl. Een echte aanrader!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

- vers - goed gevuld - lekker van smaak

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, verse ingrediënten en de avocado en mango waren ook goed rijp. Daarnaast waren de verschillende dingen in ruime hoeveelheden aanwezig, waaronder ook echt veel vis. Was echt genieten. Wel even opletten, de champignons zijn rauw =)

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels zo’n 10x besteld, de bowls zijn altijd vers, goed gevuld en overheerlijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salmon fiesta gegeten. Goed gevuld en lekker fris. Top. Afgehaal, zullen we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keus. Het waa heerlijk. Wij hadden large en die is ook echt large. We gaan zeker vaker bestellen.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en elke keer heel erg lekker. Vlotte en foutloze aflevering. Echt blij dat jullie nu ook in Apeldoorn zitten. Ik ben fan!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en smaak van de poke bowls. De bestelling kwam iets later maar werd daar netjes over gebeld. En zo hoort het! Ik heb hier al drie keer eten besteld en zeker nog vaker!!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed gevuld!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan!! Vierde keer dat ik heb besteld en ben zeker van plan het vaker te doen.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben nu al een keer of vijf besteld bij Poke Bowl Kkng in Apeldoorn en ben iedere keer weer erg enthousiast over de kwaliteit & de kwantiteit. Bedankt weer.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2e keer een verkeerde pokebowl geleverd. Dit keer toch maar even gebeld.. ruim 10min bezig geweest om de zaak te bereiken. Deze meneer vertelde mij dat er iets mis is gegaan hij had net iemand gesproken die mijn pokebowl zou hebben ontvangen. Intern zou er even overlegd worden, ik zou terug gebeld worden. 35 min nog niet teruggebeld.. met als antwoord ..”ja we hebben het druk.. maar u mag deze wel opeten”.. tot een oplossing kwam het niet deze jonge man wist niet hoe het opgelost moest worden maar mijn bon zou op de koelkast gehangen worden. Helaas ook vandaag een dag later niks meer vernomen. Heel erg jammer want met het eten zelf is niks mis.. volgende keer betaal ik iniedergeval niet meer vooraf en controleer ik mijn pokebowl bij de voordeur.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te vroeg. En bij 1 bestelling was de avocado niet toegevoegd. De kwaliteit van het eten was uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut een aanrader! Heerlijke poke bowl met een zeer goede verhouding rijst/ingrediënten.. Blij dat ze nu ook in Apeldoorn zitten en ga zéker weer bij hen bestellen.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld, Erg lekker maar laatste keer (laatste bestelnummer!) zat er een verkeerde dressing op de bowl. Deze was smakelijk maar had wel graag de sesamdressing gehad willen hebben. Inhoud genoeg en zeer vers!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en smaakvol. Bezorging exact op tijd als vermeld in de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! Alleen waren de sauzen verwisseld.. hierdoor hadden we de toppings van elkaar die we niet allemaal even lekker vonden.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm, en genoeg! Hele schappelijke prijs en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat er 1 bak open was .. de helft was er uit gevallen

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls! Bezorging ook netjes en binnen prima tijdsbestek. Enige tip: optie om de saus apart erbij te doen. Ik had in de opmerking gevraagd saus apart te doen, maar helaas niet gedaan.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na bestelling stond de vriendelijke bezorger voor de deur met fantastisch lekker eten:) Aanrader!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor redelijke prijs. Online bestellen gaat nog niet helemaal goed, word vervolgens wel netjes en snel opgelost.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers.. beetje jammer dat ik 3 keer als extra gember had toegevoegd en zat helemaal geen gember bij...vind ik zo lekker erbij....verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Ik bestelde alleen een bowl met sla melange maar kreeg met rijst helaas 🤗

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl..! Groot, en super lekkere ingredienten... Dit smaakt naar meer! :-)

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de hoeveelheid ook. De bezorging was met 1:20 erg laat. Bleek door een storing te komen dus hopelijk de volgende keer beter. Het eten maakte alles weer goed.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jullie zijn niet zuinig met de ingrediënten! Bezorging was ook top, het was er binnen 30 minuten.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grote pokebowls waren ook echt groot, met een goede verhouding tussen rijst/slamix en overige ingrediënten. Het was erg vers en heeft ons heerlijk gesmaakt (we hadden el pollo loco en eentje met tonijn). Erg leuk dat we zo’n goede tent erbij hebben gekregen in Apeldoorn en een stuk gezonder dan veel ander afhaaleten. We hadden van tevoren besteld en het eten werd stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Goed gevuld en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!