Beoordelingen van Pokebowl King Apeldoorn

Recente recensies van Pokebowl King Apeldoorn

4 sterren na 244 reviews

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd lekker en goed. Bezorging zoals altijd vrij slecht, al was het dit keer wel heel erf. Besteld om 18:15 als ASAP, krijg bevestiging dat het 1920 word en heb het om 19:50 daadwerkelijk geleverd...... das vrij matig.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier wel vaker besteld. Maar krijg het idee dat ze het wel heeeeel druk hebben. Er gaat eigenlijk altijd wat mis......ik wil bv de saus NIET apart, dat geef ik dus aan.......Saus dus......boven de €25 een blikje Cola........geen Cola dus......Het zijn maar kleine dingetjes. Het eten is echt super!!!! De bezorgers zijn altijd op tijd!!!! Daarom blijf ik bij Pokébowl king klant.......😃

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De champignons waren helaas rauw. Voor de rest was het heel lekker.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geheel volgens wens. Vers, en voldoende grote porties.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl die ik zelf samenstelde. Prima op tijd, top!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt niet oké. Droog en zonder smaak. Gyoza was nog rauw van binnen en Pokébowl zelf heb ik maar weg gedaan na 1/2de van de bowl. Geen aanrader dit.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We always order the Salmon Fiesta. Delicious !

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en snel bezorgd

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het gratis drankje hadden wij de gewone cola gekozen maar ontvingen de light versie. Dit was niet eens duidelijk te maken aan de bezorger aangezien de man geen Nederlands en gebrekkig engels sprak, beetje jammer. De twee gelijke salades weken betreft verdeling best wel van elkaar af. Alles was wel vers en goed op smaak. Vandaar maar vier sterren ten op zichtte van 5 vorig jaar

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel tevreden en ik bestel ook regelmatig maar dit keer zat er bruine sla (bruine randen) in mijn pokebowl. Dat vind ik echt niet kunnen. Ook de paling had een vreemde smaak. Erg jammer!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is het echt heel goed, maar gisteren was het niet best! Kwaliteit slecht een grote bak die halfvol zat erg zonde, waar ik meestal tevreden ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze laatste bezorging was echt ver onder de maat. Het kan en mag niet zo zijn dat bij drukte de kwaliteit van het eten zo ver achteruit gaat als bij deze levering. Naast dat het ruim 2 uur duurde was de poke bowl zelf gewoon niet lekker. De rijst was warm, het eten en vis dat erbij zat was daardoor ook lauw geworden en er miste gewoon ingrediënten die er de vorige keer wel bij zaten. Gewoon niet lekker! Je zou verwachten dat met zoveel dingen mis je op z'n minst een compensatie zou krijgen maar zelfs dat was niet het geval. Dit was gewoon op alle fronten een slechte levering waardoor ik hier zeker niet vaker ga bestellen

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid zalm neemt met elke bestelling af en elke keer klopt er wel iets niet. Nu de was de verkeerde saus gebruikt, terwijl op de bon wel de goede stond. Gevolg is dat één van ons (4 personen) zijn halve pokebowl heeft weggegooid zo verschrikkelijk pittig.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam echt 2,5 uur te laat. Hadden ondertussen maar ergens anders besteld omdat we het restaurant ook niet konden bereiken. Toen de bezorger kwam gaf hij het en ik probeerde met hem te praten zei hij alleen oke en liep weg terwijl ik nog niet klaar was. Vond dit echt niet kunnen..

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben vaste klanten maar merken dat de kwaliteit steeds meer en meer achteruit gaat. Loempia’s waren koud, klef en niet knapperig. De porties worden ook steeds kleiner en kleiner. Eerder zat de inhoud tot de deksel en nu zat de bowl net krap 3kwart gevuld. Volgende keer bestel ik mijn bowl wel elders, super zonde van het geld dit

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was heerlijk, goed gevuld en de bezorging was prima, op afgesproken tijd. Enige dat ontbrak waren de rietjes voor de bubble tea.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer ben ik teleurgesteld! Pokebowl was halfvol en kreeg geen cola gratis bij. Daarnaast bezorging kwam 1 u te vroeg dan wat ik had aangegeven ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en het is fijn dat je zelf een tijd van bezorgen kunt melden. 'S middags besteld er verder niet meer over nagedacht en 's avonds op de gewenste tijd kunnen eten.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kwaliteit is bijzonder goed. Ook heel fijn dat het verse producten zijn. De bezorging is heel goed, netjes en ruim op tijd en heel vriendelijk.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer maar erg lekker, verse producten. een Large Bowl is meer dan voldoende

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 20 minuten eerder dan afgesproken. Bij een pokebowl miste de avocado. Erg jammer..

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en zeker niet voor de laatste keer, aanrader! Uitstekende kwaliteit en verse producten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en 35 minuten gewacht op onze maaltijd. Helaas geen melding dat ze later kwamen dan verwacht, we hebben zelf gebeld om verhaal te halen. De kwaliteit van het eten was wel top

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl large was meer dan voldoende en erg lekker. Levering prima en op tijd, ook vlot gezien het drukke tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en veel echt genoten .....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar we hadden 1 keer loempia en 1 keer ebi tempura besteld, maar kregen twee keer loempia’s.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling tot vorige keer was deze pokébowl perfect!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De toppings zaten helaas niet op de pokebowls, terwijl dit wel is aangegeven. Voor de rest weer prima op smaak.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Avocado en mango waren zo hard dat je er bijna niet doorheen kwam. Zonde, zo mis je 2 toppings in je pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam sneller dan verwacht, lekker veel toppings, kip was erg droog en scherp maar voor de rest was het lekker en veel!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst smaakt het altijd erg lekker, goede kwaliteit. Maar we hebben nu al een paar keer hier besteld en elke keer gaat er wel iets mis. Ingrediënten vergeten, saus vergeten, stokjes vergeten, extra ingrediënt (waar je dus extra voor betaald) vergeten. Dit is wel een beetje jammer. Hier dus wat beter op letten en dan is het echt top!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pokebowl

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorgtijd was lang - maar dat is vaak niet te verhelpen en ook begrip voor.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het deze keer wat tegen. Vorige keer was de pokébowl echt top (op een niet rijpe avocado na). Dit keer was de avocado de helft bruin en de andere helft niet rijp. Daarnaast was duidelijk zichtbaar dat de lente uit niet vers gesneden was. Uitgedroogde stukjes en er zaten 2 stukjes mango tussen die niet meer fris waren. Misschien komt het omdat ik vroeg was en dit de left overs waren van de dag ervoor (niets mis mee, mits kwalitatief in orde) maar dit keer was ik minder blij dan normaal.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en was erg goed!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd geleverd!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgegeven tijd bezorgd en smaakte prima!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alleen geen saus mee bezorgd. Maar daarna alsnog bezorgd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superrrr lekker!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de late kant. Pokebowl was erg spicy terwijl ik geen spicy dingen heb gekozen. Is wel eens beter geweest!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Besteld om op te halen en stond al klaar. Echt een aanrader!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd! Grote porties, meer dan genoeg. De bubble tea die onderweg was omgevallen, is heel netjes nog nabezorgd. Als ik de bezorger een tip mag geven: denk aan de 1,5 meter afstand houden!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweemaal een favoriet, spicy sisho salmon en weer lekker! Gewoon een kom vol groente, stukjes fruit en vis, voldoende als hoofdmaaltijd en vlot bezorgd. Voelt ook zoveel gezonder ;-)

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd begrepen dus ook verkeerd besteld. De el pollo locco is fantastisch. 🤩Deze vond ik echt niet lekker. Dat mag op de site iets duidelijker Zodat dit soort misverstanden niet gebeuren. Verder altijd heerlijk en goed. Dus tot de volgende keer

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is er weer wat misgegaan met onze bestelling. De saus voor beide bowls was vergeten. Is nog netjes nageleverd maar toen waren wij in feite al uitgegeten. VAndaar lage beoordeling bezorging.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel tevreden, we bestellen best vaak, maar deze keer zat er geen avocado in. Sowieso zat er van alles wat minder in. We zouden daarover teruggebeld worden maar niks meer gehoord.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service helemaal in deze tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De Zalm Fiesta was weer geweldig lekker (en gezond). Mensen, dit moet je een keertje proeven! En de prijs is heel redelijk, want voor 9,95 krijg je er ook nog 's een blikje cola erbij. Ik zou er 2 dagen van kunnen eten. Daar kan de troep van de bekende fastfood ketens niet aan tippen! Tot gauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was fantastisch echter door een storing was de bestelling 2,5 uur later bezorgt.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt wel alsof er iets veranderd is..de kwaliteit is minder en er gaat van alles mis. Ik kreeg andere sushi dan ik besteld had en van een rol waar ik 8 stuks besteld (en betaald) had kreeg ik er maar 4. Ze zouden de overige 4 nog bezorgen, maar hebben dat niet meer gedaan. Dus veel te veel betaald. Ik bestelde voorheen regelmatig, maar dit was de laatste keer.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Smaakt altijd weer heerlijk..

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en was weer heerlijk zoals altijd . Vaste prik voor mij geworden !

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al een aantal jaar hier mijn Pokebowl en het is Super ! Ik werk zelf ook in de horeca en mij is duidelijk dat er altijd verse groenten en vlees word gebruikt . Sinds kort ook sushi op het menu en die ga ik ook snel proberen ..

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger heeft te lang gezocht naar adres waardoor warme hapjes koud waren.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestek weekelijks maar dit keer viel het erg tegen niet de kwaliteit die is altijd prima. vond er dit keer erg weinig in zitten en dat ben ik niet gewend van jullie. Ik hoop dat ik de volgende keer weer een goeie grote portie krijg.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker fris, vers en verzadigend, zo'n pokebowl. Spicy is echt fijn pittig, groente genoeg om alle gezondheidseisen mee te halen. Gewoon goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl en fijne mensen met prima service.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke poke bowl altijd goede kwaliteit voor een nette prijs bezorgtijd tussen de 30 en 45 min

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd bestel ik de salmon fiesta, dit keer zat er veel minder in het bakje en zat er ook mais in terwijl dit niet bestelt is. Erg jammer, ik ben anders gewend

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was even goed als altijd. Daarom bestel ik ook zeer regelmatig. Omdat we pas laat thuis zouden zijn, had ik de bestelling op 19.30 uur gezet. Stond die arme bezorger al om 18.45 uur op de stoep! Hij had enorm geluk dat ik mazzel had en onverwacht vroeg thuis kwam. Beetje jammer.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, precies op het afgesproken tijdstip.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke uitvinding. Als je van sushi houdt vind je dit ook geweldig lekker. Het enige nadeel is dat je het wel elke dag wilt bestellen. Heerlijk

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker! Avocado dit keer erg rijp en creamy heerlijk!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt, pokebowls waren weer heerlijk!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten, voor ons de keer Pokebowl maar zeker niet de laatste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie keer lekker, zo'n spicy salmon bowl: Lekker vers, lekker snel en lekker veel. Smakelijk en mag ik het noemen ... het is een gezond stukje eten.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij pokebowl king besteld en het was gewoon perfekt! Ze maken het duidelijk hoe lang het zal durent en wanneer je bestelling is onderweg, top. Oh ja, het was ook heerlijk en veel voor je geld ;)

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker maar kreeg dit keer maar 1 garnaal in plaats van 2.. Ook was de kip koud! Verder was het heerlijk.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zeer tevreden met de poke bowls maar viel deze keer erg tegen. Avocado weinig en niet heel vers. Ook vonden we in 1 poke bowl 2 ondefinieerbare stukken hard iets. Dit verpeste onze eetlust. Jammer

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had de large en is meer dan genoeg. 1 nadeel, wanneer je dit 1x geprobeerd hebt wil je het elke week:-)

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer lekker ... twee zelf samengestelde bowls, wat frituurhapjes erbij en vlot bezorgd. Even een keer niet koken, toch heerlijk vers en gezond eten. Goed spul!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gevulde bowl snel bezorgd goede kwaliteit! aanrader

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Het proeft allemaal vers en de porties zijn echt goed. Heb hier in korte tijd al meerdere keren besteld omdat ik het zo lekker vind.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, jammer dat de toegezegde gratis cola ontbrak.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van prima kwaliteit en de bezorging ook rond de aangegeven tijd. Kortom prima service

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een B&J fudge brownie besteld, maar die zat niet in de tas.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde 60 min wat ik persoonlijk lang vond. Pokebowl was verder heerlijk en goed gevuld met alle ingrediënten die waren gekozen.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima maar het gratis blikje cola zat er niet bij. Vorige keer zat er een ander blikje bij dan besteld. De vorige keer hadden we 2x de mix rijst/sla besteld en zat er alleen rijst bij. Beetje slordig dus allemaal.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de service super!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, helaas zat er een edamame schil in mijn eten. Het was verder goede service en lekker eten

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering half uur te vroeg, gelukkig was ik thuis. Bowl was heerlijk!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en lekker - twee Spicy shiso zalm met fijn veel groen & surimi, mooi licht opgemaakt, niet verzopen in saus en echt koelvers. Heel wat anders dan de obligate gefrituurde zeediertjes.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden en goeie service, vond het alleen een beetje jammer dat ik extra ebi tempura had besteld voor 1.50 en er maar 1 kreeg. De bestelling was wel netjes optijd

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte goed en was naar verwachting. het ijsje viel iets kleiner uit dan verwacht en had naast/ bovenop een warm gerecht gestaan. en was dus aardig aan het smelten. verder was het top

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Ik miste wel de soja saus en de stokjes om mee te eten. Ik dacht dat dat wel zou worden meegeleverd. De bezorging was 20 min te laat. En we kregen een blikje cola terwijl we 7up hadden aangeklikt.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk! Ik heb al meerdere keren besteld. Wat mij betreft geef ik daar 5 sterren voor. Fijn dat ik vantevoren een mail krijg dat mijn bestelling wordt bereid en wanneer de bezorger onderweg is. Jammer dat het na dat mailtje nog 3 kwartier duurde voor hij er was. Dit berekende ook dat mijn loempia's die ik er bij had besteld, gewoon koud waren. Nogmaals.... De pokebowl is echt uitstekend!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Vers, goede smaken! De bezorging duurde wat lang (1,5 uur) maar het eten is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, altijd op tijd en goede kwaliteit!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het iedereen aanraden. Het is gezond en super lekker. Het voelt als thuis uit eten gaan. Dit ga ik zeker vaker doen.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel, lekker en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was mooi op tijd klaar en heerlijk kunnen eten:)

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Mag alleen meer saus op

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat en matig contact gehad

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer superlekker gegeten! Ruim voldoende voor een maaltijd. En gratis drankje. Top!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2de keer dat ik bestelde en wederom voor de 2de keer bijna 2 uur moeten wachten. Wilde het toch een kans geven maar helaas. Jammer dat ik weer zo lang moest wachten, zelf nadat ik een mail kreeg bestelling onderweg duurde het bijna 3 kwartier.

Reactie van Pokebowl King:Ik heb met je gesproken, je bestelling ging op tijd, maar er is een probleem met de bezorger ... vandaag 5 bestellingen met hetzelfde probleem, het spijt ons dat ,,

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten rotte sla blaadjes in de poke bowl. De smaak was verder goed, maar dit was wel een teleurstelling!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel erg tevreden maar deze keer hebben we de pokebowl weggegooid. De kip was anders dan normaal en de saus waren jullie vergeten, jammer.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging binnen half uur. Iets teveel tofu, verder super lekker!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging prima en snel. Ik vond de smaak van de bowl met kip wat tegenvallen.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top, zoals altijd!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd. Al vaker besteld bij pokebowlking, maar deze keer viel de pokebowl wat tegen. Weinig rijst in vergelijking met de toppings. Tempura garnaal leek nog niet helemaal gaar en in de avocado zaten allemaal draden en was nog niet rijp.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Ik had ingevuld dat ik het eten om 18:00 wilde hebben en om klokslag 18:00 stond de bezorger voor de deur, top service!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geen problemen bij Poke Bowl King. Enige minpunt is dat de bezorging een uur duurt. Deze keer kregen we de bezorging na dik anderhalf uur. In het tasje waren twee van de vier bakken open gegaan en lag de gehele inhoud los in de tas. De twee andere bakken waren ook open. De bezorger pakte het op met de winkel en meteen ook zelf gebeld. Vervolgens weer bijna 40min moeten wachten op de nieuwe bestelling. Geen eetstokjes in het tasje en er miste een blikje drinken. Enige vergoeding die we kregen waren 6 mini loempia’s. Geen korting, geen geld terug, hele slechte service deze keer.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier graag mijn eten, vriendelijk personeel, altijd snelle levering, verse producten en een goed gevulde poke bowl.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer pokebowl besteld in de afgelopen maanden. Altijd zelf afgehaald en altijd prima voor elkaar. Ruim voldoende en lekker veel zalm. Vriendelijk personeel. Fijn dat jullie altijd met plastic handschoenen aan werken.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls een dikke tien! Maar waar was het gratis drankje? Volgende keer beter maar

Reactie van Pokebowl King:We zijn erg blij om u te beoordelen. Ja, we hebben een gratis drankje .. maar dit moet specifiek zijn om te bestellen. We hebben uw bestellen beoordeeld ... We hebben geconstateerd dat u dit niet hebt opgegeven. We hopen dat je volgende keer het drankje kiest dat je wilt.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima, maar wij hadden 2x sushi rijst met sla mix besteld maar kregen alleen sushi rijst.

Reactie van Pokebowl King:Excuses voor deze onbedoelde fout ... Uw feedback wordt verwerkt ..

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds weer heerlijk en super vers!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Optijd bezorgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg voor de 2e keer een verkeerd pokebowl die ik niet besteld had.! Ik heb gebeld om de goede poke bowl alsnog te leveren, kreeg ik alleen een klein bakje met andere topping.., wat een slechte manier om dit op te lossen! Uiteindelijk wel de goede pokebowl gekregen, moest de andere weer inleveren en niets extras ofzo gekregen ter compensatie voor het ongemak, ook geen excuus! Ronduit slechte service dit, erg jammer!!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom missen er elementen. Dressing klopte niet, erg veel rijst in verhouding. Bezorging drie kwartier te vroege. ,uiteindelijk wel op d aangegeven tijd gebracht. Jammer, toen jullie net gestart waren was het echt top, nu bestel ik niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk zoals altijd. Foutje met levering maar super opgelost.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de veggielicious en die is zoooooo lekker! En vegan!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowl en precies op tijd bezorgd

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Als je iets later dan de besproken tijd afhaalt, staat de pokebowl buiten de koeling. De pokebowl en de cola waren lauw, zéér gevaarlijk met dit weer ivm bacterieen. Ook bestelde ik extra terriyaki saus, maar zat er nauwelijks terriyaki op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, De pokebowl is altijd lekker alleen hadden we nu niet de pokebowl gekregen die besteld was.., we hadden spicy zalm besteld maar er zat sesam saus gekregen, dat was jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos! Twee poke bowls besteld waarvan er één niet klopte met wat ik besteld had. Ik had ze terug gebeld en er werd verteld dat er zo snel mogelijk een nieuwe bezorgd werd. Goede service zou je denken.. binnen een minuut werd ik terug gebeld door iemand anders. Hij was erg geïrriteerd en zei dat het mijn schuld was dat ik het niet goed besteld had. Hij liet mij niet eens uitpraten en hij werd steeds bozer. Wat klant onvriendelijk! Mijn nieuwe poke bowl kreeg ik niet aangezien het ‘mijn schuld’ was. Enige redelijkheid was ver te zoeken. Ik weet wel dat ik hier nooit meer bestel!! Wat een slechte service!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De inhoud van de twee pokebowls waren door elkaar gehaald en helaas ontbrak de terriyake saus bij beide bolws

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en ontzettend lekker! Wat een fantastische smaakcombinatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas niet compleet, miste paar ingrediënten die ik gekozen had. Helaas zat mijn gratis cola er ook niet bij.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer pokebowl besteld. Was opnieuw lekker. Helaas was door extreme drukte de kip op en daar werd keurig over gebeld. Omdat hier één persoon niet van rauwe vis houdt is er gekozen voor de gestoomde/gebakken zalm. Smaakte goed maar hij had liever de kip gehad. Toch weer lekker gegeten

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Smaak explosie. Mijn moeder getrakteerd op een op sla basis ook heerlijk. We gaan dit vaker doen.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, alleen verkeerde saus erop gedaan en ipv. Japanse omelet kregen we ananas.. hoop de volgende keer wel het juiste te krijgen.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowls werden op de zijkant in de tas gedaan waardoor één pokebowl was open gegaan en de hele tas eronder zat. Beetje jammer.. van wat er nog in zat smaakte gelukkig goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk geholpen met de vraag of de veggielicious met sesame sausje vegan was. En dat was het!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier hoef je niet lang over na te denken, gewoon onmiddellijk bestellen! Heel erg lekker, vers en ook nog vlot geleverd. Kortom; een enorme thuisbezorgd aanrader in Apeldoorn!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd snel geleverd, sneller dan verwacht. Smaakte goed en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker maar als ik een gewenste afhaaltijd kies is het vreemd als deze direct wordt aangepast, laat mij dan niet kiezen welke tijd mij past.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

snelle service en lekker eten !

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Eten was prima, kleine snacks echter koud - Bezorging was te laat (anderhalf uur) en bovendien waren 2 van de 4 Bowls niet aanwezig.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. We waren met vier personen en allemaal erg enthousiast. Flinke porties. Zeker voor herhaling vatbaar

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat ik gewend ben! Koude loempia’s, poke bowls niet compleet naar bestelling en cola ipv cola light geleverd. Jammer dat het achteruit lijkt te gaan...

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten op tijd klaar voor afhalen, meer dan voldoende en erg lekker 😌

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg zijn de pokebowls niet meer zo gevuld als in het begin.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super lekker eten, maar helaas wel lange wachttijd, maar voor mij dubbel en dwars waard

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pokabowl echt top bestelling liet alleen 1 1/2 uur op zich wachten. En misschien betere omschrijving dressing want heb geen idee wat wat is.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok, laten we eerlijk wezen. Hun pokebowls zijn fenomenaal. Op weekenddagen ga je al rekening houden met bezorging wat lang duurt. Ik had vanmiddag een voorbestelling gedaan (half 3) voor 18:00 in de avond. Dan alsnog 18:45 komen (en gratis 7up vergeten) is wel een kleine domper. Eten was wederom fantastisch

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 2 medium pokebowls besteld, 1 klopte helaas niet helemaal doordat er champignons bij waren gedaan ondanks dat maar besteld was bij 1 van de twee bowls. Maar verder was het heerlijk eten!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was uitstekend maar de medium bowl was kleiner dan voorheen. Er zat minder sushi rijst en ingrediënten in. Dat was dit keer een minpunt. Heb ongeveer al 20x besteld dus het viel op. Bezorging half uur later dan aangeven maar dat was voor het eerst. Misschien door de warmte?

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker een Poké bowl en het is nog nooit tegen gevallen. Ik proef en zie altijd verse ingrediënten en het smaakt heerlijk. Aanrader.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar toen we aankwamen! Eten was echt heel erg lekker en goed personeel. Zeker nog een keer daar eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen wij bestellen wekelijks pokebowl. Alleen dit keer hadden wij pikante zalm i.p.v. de gewone zalm De gewone zalm stond gek genoeg niet in het lijstje. Deze zalm vonden we veel minder lekker. Verder altijd heerijk!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte levering. Een heerlijke en goed gevulde pokebowl!!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden eigenlijk warme hap verwacht. Dit valt dus tegen. Wat wij hadden vinden wij meer een lunch.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd. Super fijn! Ik had een bestelling geplaatst waarbij de pokebowl gevuld zou zijn met sla,echter zat er toch rijst in. Verder was het weer top en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere poke bowl’s! Lekker veel vis en grote porties! Perfecte maaltijd.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en de bestelling is altijd op tijd .

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De vorige 3 keer erg tevreden geweest met mijn bestellingen, maar deze keer best teleurgesteld. Erg lang moeten wachten op het eten (20 minuten na aangevraagde ophaaltijd). Zaak was erg chaotisch en dit was ook in de maaltijd terug te merken (scheve verhoudingen). Het was nog wel smakelijk, maar niet de gehele positieve die ik gewend ben!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, goed gevulde pokebowl. Vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld bij Pokebowl King en het blijft telkens zeer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Bezorging op tijd.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, altijd op tijd klaar en aardige mensen!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Grote porties. Een aanrader 👍🏽

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Errrrrrrg lekker

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website geplaatst met afhaaltijd erbij. Bestelling was mooi op tijd klaar. Super lekkere en verse ingrediënten. Wij hadden de large Salmon Fiesta. Deze was zeer goed gevuld en super kwaliteit. Vriendelijk personeel.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snelle bezorging, zelfs een kwartier voor de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten, geweldig!! Heb alleen helaas niet helemaal gekregen wat ik had bestelt en er miste wat. Dit kwam waarschijnlijk door de drukte want ook de levering was een uur later dan aangegeven. Volgende keer ga ik het maar halen, want het smaakt zeer goed!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls, goed gevuld ook. Bezorging exact optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en ook meer dan genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een vaste klant van jullie en normaliter heel tevreden, maar gister was m'n bestelling niet goed. Had om 18:20 besteld en kreeg de bevestiging dat het er om 19:20 zou zijn. Om 19:10 kreeg ik een mail dat de bezorger onderweg was en uiteindelijk om 20.15 m'n eten gehad. De loempia's, die ik besteld had om aan de minimale orderwaarde te komen, waren koud. De pokebowl zelf was wel goed, maar ik had ook wel erg trek gekregen. Ik ga er vanuit dat het de volgende beter zal lopen.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de producten. Tuna best spicy. De rijst was een beetje smaakloos (hou van rijstazijn). En misschien is het een idee om stokjes en servetten toe te voegen om het gemak compleet te maken?

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pokebowl en goed van smaak. Aanrader!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top zaak. Moest helaas vanwege de hectiek wat langer wachten op mijn bestelling. Dit hebben ze vroeg tijdig gemeld en mij met een kleine extratke gecompenseerd. Eindstand, super lekker en vers eten!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begin van de dag een bestelling geplaatst voor 18.15 bezorgen. Om 18.20 nog geen mail gehad met de mededeling dat de bezorger onderweg was, gebeld en toen werd er gezegd ja sorry, ik zou u net bellen, het is heel druk. Om 19.00 werd het pas gebracht. Eten was wederom van uitstekende kwaliteit maar bezorging waardeloos.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst, netjes op tijd en ik werd keurig gebeld dat een bepaald ingrediënt niet op voorraad was en wat ik hiervoor in de plaats wou.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd, het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de vierde keer dat ik hier heb besteld, heerlijk vers en smaakvol. Ze hadden alleen de frisdrank vergeten, even gebeld en later brachten ze 2 blikjes in plaats van 1. Super opgelost!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerd! Een aanrader!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en super vers. Een echte aanrader! Zeer tevreden!

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. De salade zelf samengesteld. Top!!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een lekkere poke bowl

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gezorgd. Gezond, vers en voldoende eten. Jammer dat de tofu gefrituurd wordt. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere poke bowls en goede service!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl's zijn gemaakt door een King! Zalig!!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wederom erg tevreden. De versheid, de hoeveelheid en de verdeling van rijst en de rest. Top! Dikke aanrader!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vers eten en geweldige service! :)

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Pokebowl King is altijd een succes voor ons. Het is even wennen een koude maaltijd maar door de pittige sausjes e.d. went het snel en smaakt het al snel naar meer. Eten smaakt altijd vers en bezorging altijd netjes en snel. Aanrader wat ons betreft!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een absolute verassing was dit, de large poke bowl was ook echt large, de bestelling was stipt op tijd en alles maar dan ook echt alles was kakelvers. Ik ga hier echt vaker bestellen!!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pokebowl. Een echte aanrader!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

- vers - goed gevuld - lekker van smaak

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, verse ingrediënten en de avocado en mango waren ook goed rijp. Daarnaast waren de verschillende dingen in ruime hoeveelheden aanwezig, waaronder ook echt veel vis. Was echt genieten. Wel even opletten, de champignons zijn rauw =)

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels zo’n 10x besteld, de bowls zijn altijd vers, goed gevuld en overheerlijk!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salmon fiesta gegeten. Goed gevuld en lekker fris. Top. Afgehaal, zullen we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keus. Het waa heerlijk. Wij hadden large en die is ook echt large. We gaan zeker vaker bestellen.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en elke keer heel erg lekker. Vlotte en foutloze aflevering. Echt blij dat jullie nu ook in Apeldoorn zitten. Ik ben fan!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en smaak van de poke bowls. De bestelling kwam iets later maar werd daar netjes over gebeld. En zo hoort het! Ik heb hier al drie keer eten besteld en zeker nog vaker!!

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed gevuld!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan!! Vierde keer dat ik heb besteld en ben zeker van plan het vaker te doen.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! We hebben nu al een keer of vijf besteld bij Poke Bowl Kkng in Apeldoorn en ben iedere keer weer erg enthousiast over de kwaliteit & de kwantiteit. Bedankt weer.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas voor de 2e keer een verkeerde pokebowl geleverd. Dit keer toch maar even gebeld.. ruim 10min bezig geweest om de zaak te bereiken. Deze meneer vertelde mij dat er iets mis is gegaan hij had net iemand gesproken die mijn pokebowl zou hebben ontvangen. Intern zou er even overlegd worden, ik zou terug gebeld worden. 35 min nog niet teruggebeld.. met als antwoord ..”ja we hebben het druk.. maar u mag deze wel opeten”.. tot een oplossing kwam het niet deze jonge man wist niet hoe het opgelost moest worden maar mijn bon zou op de koelkast gehangen worden. Helaas ook vandaag een dag later niks meer vernomen. Heel erg jammer want met het eten zelf is niks mis.. volgende keer betaal ik iniedergeval niet meer vooraf en controleer ik mijn pokebowl bij de voordeur.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te vroeg. En bij 1 bestelling was de avocado niet toegevoegd. De kwaliteit van het eten was uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut een aanrader! Heerlijke poke bowl met een zeer goede verhouding rijst/ingrediënten.. Blij dat ze nu ook in Apeldoorn zitten en ga zéker weer bij hen bestellen.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld, Erg lekker maar laatste keer (laatste bestelnummer!) zat er een verkeerde dressing op de bowl. Deze was smakelijk maar had wel graag de sesamdressing gehad willen hebben. Inhoud genoeg en zeer vers!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en smaakvol. Bezorging exact op tijd als vermeld in de app.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! Alleen waren de sauzen verwisseld.. hierdoor hadden we de toppings van elkaar die we niet allemaal even lekker vonden.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm, en genoeg! Hele schappelijke prijs en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat er 1 bak open was .. de helft was er uit gevallen

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls! Bezorging ook netjes en binnen prima tijdsbestek. Enige tip: optie om de saus apart erbij te doen. Ik had in de opmerking gevraagd saus apart te doen, maar helaas niet gedaan.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur na bestelling stond de vriendelijke bezorger voor de deur met fantastisch lekker eten:) Aanrader!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor redelijke prijs. Online bestellen gaat nog niet helemaal goed, word vervolgens wel netjes en snel opgelost.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers.. beetje jammer dat ik 3 keer als extra gember had toegevoegd en zat helemaal geen gember bij...vind ik zo lekker erbij....verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Ik bestelde alleen een bowl met sla melange maar kreeg met rijst helaas ?

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere poke bowl..! Groot, en super lekkere ingredienten... Dit smaakt naar meer! :-)

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de hoeveelheid ook. De bezorging was met 1:20 erg laat. Bleek door een storing te komen dus hopelijk de volgende keer beter. Het eten maakte alles weer goed.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jullie zijn niet zuinig met de ingrediënten! Bezorging was ook top, het was er binnen 30 minuten.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De grote pokebowls waren ook echt groot, met een goede verhouding tussen rijst/slamix en overige ingrediënten. Het was erg vers en heeft ons heerlijk gesmaakt (we hadden el pollo loco en eentje met tonijn). Erg leuk dat we zo’n goede tent erbij hebben gekregen in Apeldoorn en een stuk gezonder dan veel ander afhaaleten. We hadden van tevoren besteld en het eten werd stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Goed gevuld en heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!